Välkommen på kurs om Konstdepartementet

När: 8 dec kl 14-16

Konstdepartementet är en digital plattform för bokning av konstprojekt genomförda av professionella konstnärer. Detta är en kurs för dig som konstnär men även för dig som kultursamordnare eller lärare.

Vi kommer att presentera Konstdepartementet som projekt och berätta om bakgrund, hur vi arbetar nationellt idag och vilka planer som finns framåt. Men vi går även igenom hur plattformen fungerar rent praktiskt och visar exempel. Det kommer att ges utrymme för frågestund och vi får ta del av berättelser från konstnärer som har erfarenhet av att arbeta i skolan med sin konst i mötet med barn och unga.

Anmälan sker till Linda Wallin senast 4 december

Kursen, som hålls av processledare Camilla Eltell, sker över zoom och länk kommer att skickas till din e-post ca 1 timme innan start. Ange i mailet om du är konstnär, lärare, kultursamordnare eller något annat. Det är även bra om du vill ange om du är medlem i någon av centrumbildningarna Konstnärscentrum, Konsthanverkscentrum, Illustratörcentrum eller Centrum för fotografi.

Även du som är verksam konstnär eller formgivare men inte ännu medlem i någon av ovan organisationer är välkommen att anmäla dig. 

VÄLKOMMEN!